KOCAELİ / KARTEPE - Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okul Sporları kapsamında düzenlenen FUTSAL(Salon Futbolu) İlçemiz Liseler arası düzenlenen maçlarda; Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesiyle yapılan maçta 3-0 galibiyetle, Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiyle yapılan maçta  2-2 beraberlikle ve Özel Kartepe Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiyle yapılan maçta 3-0 galibiyetle Kartepe Futsal şampiyonu olduk. Müsabakayı şampiyonlukla taçlandıran öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sercan DURMUŞ'u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuz Ana Sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan program ile konferans salonunda kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen Anasınıfı Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

14-17 Nisan Tarihlerinde Sivas'ta  yapılan U15 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında Öncü Spor Kulübü sporcusu olan öğrencimiz Ömer Bilaloğlu 57 kg da Türkiye ikincisi olarak Milli Takıma seçilmiştir. Başarısında büyük emekleri olan Gürcan KIRCI hocamızı tebrik ederiz. Avrupa Şampiyonası öncesi 1-14 Mayıs tarihlerinde Kastamonu'da yapılacak Milli Takım hazırlık kampına katılacak olan sporcumuza başarılar dileriz.

Nis

Erasmus+ KA210 projemiz 'The Invisible Face of Media'  kapsamında yürütülen eTwinning projesinin tanıtım toplantısı yapıldı. Medya ve ekonumi ilişkisine dair gazeteci  ve ekonomi profesörü  Özgür Bayram Soylu tarafından katılımcılara yönelik seminer verildi. Akabinde Okul Müdür yardımcımız Ferhat Çakır tarafından yabancı ortaklarımız öğrencilerine medya okur yazarlığı sunumu yapıldı. Son oturumda tüm ortak ülkelerin ve okulların tanıtımı yapıldı.

Kas

Ana sınıfı öğrencilerimizle yaptığımız etkinlikler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Şehit Öğretmenlere ithafen okunan hatim ve duaların yapıldığı program, okulumuz Uygulama Camisinde icra edildi. Programa Kartepe Kaymakamımız Hasan ÖZTÜRK, Kartepe Belediye Başkanımız Av. M. Mustafa KOCAMAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ferhat DİLEK, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz ve öğrencilerimiz eşlik etti. Programın akabinde öğretmenler odasını ziyaret eden Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz okulumuz öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ettiler.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Haz

Öğrencilerimizin zihinsel gelişimine katkı sağlamak, öğrencilerimizin boş vakitlerini fayladı etkilinliklerle geçirmesini sağlamak amacıyla okulumuzda zeka oyunları alanı güzenlendi ve öğrencilerimizin etkili kullanmaları sağlandı.

Haz

Okulumuzun koridorlarında öğrencilerimizin göreceği biçimde ayet, hadis, özlü sözi içerikli panolar düzenlenerek öğrencilerimizin ahlaki gelişimlerine katkı sağlandı.