KOCAELİ / KARTEPE - Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Müdür Yardımcımız Ferhat ÇAKIR, EBA, DOGM, dinogretimi.meb.gov.tr gibi eğitim öğretime yardımcı kaynaklar hakkında öğretmenlerimize bilgi verdi.

Mrt

Ock

Tahiyyetü'l Mescid etkinlikleri kapsamında Bahçelievler Camii'ni ziyaret ettik. Cuma namazı ve hocamızla güzel bir sohbetin ardından öğrencilerimize yemek ikramı da yapıldı. Emeği geçenlerde teşekkür ediyoruz.

Ock

Tahiyyetü'l Mescid etkinlikleri kapsamında Tepecik Merkez Camii ziyaret edildi. Hocamızın güzel sohbetini dinleyen öğrencilerimizin, verilen ikramları da yemesiyle ziyaretimiz tamanlandı. Emegi geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ara

"Tahiyyetü'l-Mescid Buluşmaları"nın üçüncüsünü Şirinsulhiye Merkez Camii'nde gerçekleştirdik.

Ara

iŞKUR, mezuniyet sonrası iş bulma süreçleriyle ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi.