KOCAELİ / KARTEPE - Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

8/B sınıfı öğrencimiz Ertuğrul Pestil, Kocaeli Gelişim Ligi Karate Şampiyonası'nda 3. oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla Safranbolu'ya kültürel biz gezi düzenledik.

Kas

İmam Hatip Okulları Kuruluş Haftası vesilesiyle okulumuzda panolar hazırlandı.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün "Vakti Kuşanmak" Projesi kapsamında bu hafta lise ve ortaokuldan gönüllü öğrencilerimizin katılımıyla sohbet yapılmıştır. Namaz sohbetlerimizin ilki "Niçin namaz kılıyorum" konusu üzerine Meslek Dersleri Öğretmenimiz Hilal İŞCAN'ın sunumuyla güzel ve faydalı bir etkinlik olarak gerçekleşti.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir kutlama programı yapıldı.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin okulu sevmelerini ve okula alışma süreçlerini hızlandırmak, okulu evleri gibi görmelerini sağlamak amacıyla öğrencilerimize dondurma ikram ettik.

Eyl

2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuzun işleyişi ve hedefleirmizin vurgulanması; görüş, öneri ve isteklerin değerlendirilmesi amacıyla öğretmen, öğrenci ve okul idarecilerimizin katılımıyla bir toplantı düzenledik.

Eyl

Müdür Yardımcımız Hikmet KIRAK, Milli Eğitim Bakanlığının ortaöğretim öğrencilerimiz için hazırladığı ogmmateryal.eba.gov.tr adresindeki içerikler ve içeriklerin kullanımıyla ilgili öğretmenlerimize bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda OGM Materyal sisteminin derslerde etkin bir şekilde kullanılması ve öğrencilerimize sistemin kullanımı hakkında bilgi verilmesi gereği de vurgulandı.